Η απάτη των Fake Guru’s

0
75

Παράθεση από το site: https://paceofficial.com/

Είμαι σίγουρος ότι σχεδόν όλοι μας έχουμε τύχει να δούμε κάποια διαφήμιση από fake Gurus στα social media ή στο Youtube.

Τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα μεγάλα σπίτια, τα κορίτσια και ο ισχυρισμός για να αλλάξετε τη ζωή σας, όλα είναι εκεί. Το λυπηρό είναι ότι παρόλο που οι άνθρωποι σαν κι εμένα αναγνωρίζουν αυτά τα βίντεο ως απάτη, πολλοί από εμάς δεν το κάνουν. Και αυτό που συμβαίνει είναι ότι άνθρωποι καταλήγουν να χάνουν πολλά χρήματα. Τα βίντεο υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή σας, να σας κάνουν πλούσιους, να σας διδάξουν δεξιότητες και άλλα.

Μπαίνουν με την πεποίθηση ότι κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, καταλήγουν να χάνουν τα χρήματα που είχαν χωρίς αποτέλεσμα.

Αυτοί οι ψεύτικοι μέντορες και οι πλαστοί επιχειρηματίες έχουν αναλάβει τη βιομηχανία. Εκμεταλλεύονται τους επερχόμενους επιχειρηματίες ή το ευρύ κοινό και τους χειρίζονται για να πάρουν τα χρήματά τους. Αυτό που ξεκίνησαν ο Tai Lopez και μερικοί άλλοι οδήγησαν στη δημιουργία μιας βιομηχανίας fake Gurus. Τώρα, βλέπετε εκατοντάδες παιδιά να ξεκινούν μέσω του Διαδικτύου και να σας προσφέρουν μια πλούσια γρήγορη εφαρμογή, μαθήματα συναλλαγών ή άλλες ανοησίες. Όλα αυτά είναι απάτες.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις τεχνικές που εφαρμόζουν για να τις αποφύγετε μελλοντικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here