Τι βλέπετε στην εικόνα; Η απάντηση αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη αδυναμία σας στις σχέσεις σας

0
23

Δεν χρειάζεται κάτι τόσο πολύπλοκο όσο ένα τεστ Rorschach για να καταλάβει κανείς ότι τα στάδια για να φτάσεις σε μια υγιή σχέση δεν είναι απλά. Αλλά ένα γρήγορο τεστ προσωπικότητας όπως αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε λίγο καλύτερα κάποια μοτίβα που σας χαρακτηρίζουν μέσα σε μια σχέση.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ο έρωτας καταλαγιάσει, είναι εύκολο να εγκλωβιστείτε σε μια ρουτίνα. Και είναι επίσης αλήθεια ότι μία σχέση θέλει σκληρή δουλειά. Όσο πιο πολύ είστε με κάποιον τόσο πιο κοντά έρχεστε και τόσο πιο πολύ επικοινωνείτε σε πολλά επίπεδα.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να μπορείτε να αναγνωρίσετε και τις αδυναμίες σας. Αυτό το γρήγορο τεστ θα σας βοηθήσει να τις εντοπίσετε λίγο πιο εύκολα, ώστε να κάνετε χώρο στην αληθινή αγάπη.

Απλώς κοιτάξτε την εικόνα και επικεντρωθείτε στο πρώτο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή σας.

τεστ

τεστ

Μετά δείτε τα αποτελέσματα!

Αν το πρώτο πράγμα που είδατε είναι…

 

  • Μια φιγούρα με κουκούλα

Τότε η μεγαλύτερη αδυναμία σας είναι τα νεύρα.

Φυσικά όλοι κάποιες φορές εκνευριζόμαστε, αλλά δεν γινόμαστε ταύροι σε υαλοπωλείο!

Προσέξτε τι λέτε και κάνετε όταν έχετε νεύρα. Κάποιες κουβέντες δεν μπορείτε να τις πάρετε πίσω, όσο κι αν μετανιώσετε εκ των υστέρων. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να στρέψετε αλλού την προσοχή σας, ώστε να πέσουν οι τόνοι.

  • Το πρόσωπο της Μόνα Λίζα

Τότε η μεγαλύτερη αδυναμία σας είναι ότι βλέπετε πολύ ρομαντικά τη ζωή.

Η ζωή είναι όμορφη, από το μεγαλείο της φύσης μέχρι τα μικρά καθημερινά πράγματα. Και είναι μεγάλο δώρο να μπορείτε να βλέπετε την ομορφιά γύρω σας.

Αλλά κάποιες φορές μπορεί να σας ωθεί στο να αγνοείτε αληθινά προβλήματα σε μια σχέση. Και το να προσποιήστε ότι όλα είναι τέλεια δεν κάνει καλό ούτε σε εσάς ούτε στον σύντροφο σας.

  • Έναν άντρα με μπουφάν

Τότε η μεγαλύτερή σας αδυναμία σε μια σχέση είναι ο φόβος της σύγκρουσης.

Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για εσάς από το να πρέπει να εκφράσετε τα αρνητικά συναισθήματα που ίσως έχετε απέναντι στον σύντροφό σας, ώστε να το κουβεντιάσετε.

Φοβάστε ότι ίσως σας μισήσει για πάντα και γι’ αυτό προτιμάτε να μην μιλάτε. Η σύγκρουση σε μια σχέση είναι σίγουρα δυσάρεστη, αλλά είναι σημαντικό να μπορούμε να κουβεντιάζουμε ανοιχτά ακόμα και πράγματα που μας ενοχλούν στον άλλο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και… εκφραστείτε!

  • Έναν άντρα με μακρύ μούσι

Τότε η μεγαλύτερη αδυναμία σας είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πιστεύετε ότι δεν αξίζετε, αλλά κάποιες φορές δεν έχετε και την καλύτερη άποψη για τον εαυτό σας.

Μην αμφιβάλλετε ποτέ για το γιατί σας αγαπάει ο σύντροφός σας. Δεν είναι δικό σας πρόβλημα και δεν υπάρχει καν λόγος να ξέρετε. Αποδεχτείτε την αγάπη του χωρίς να την κρίνετε και έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε μαζί ακόμα πιο δυνατοί. Ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας είναι εκεί και για τα καλά και για τα άσχημα.

  • Έναν άντρα που κάθετε σε μία πέτρα

Τότε η μεγαλύτερη αδυναμία σας είναι η τάση να απομονώνεστε.

Αποκαλείτε τον εαυτό σας εσωστρεφή, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές το παρατραβάτε και αποξενώνεστε ακόμα και από τον σύντροφό σας.

Όλοι χρειαζόμαστε χρόνο για τον εαυτό μας, αλλά αν θέλετε πραγματικά να επενδύσετε στη σχέση σας θα πρέπει να αφιερώνετε χρόνο και στον σύντροφό σας. Η ποιότητα του χρόνου που περνάτε μαζί είναι ένας απλός και ισχυρός τρόπος να εκφράσετε την αγάπη σας, ώστε να γίνει η σχέση σας ακόμα πιο βαθιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here