Το Cyberpunk 2077 μπορεί πλέον και επίσημα να υποστηρίξει mods

0
74

Μπορεί η CD Projekt να δημιούργησε νέα θέματα με την κυκλοφορία του Patch 1.1 αυτό όμως δεν την εμπόδισε να προσθέσει νέες δυνατότητες στο Cyberpunk 2077. To PC Gamer αναφέρει ότι στον επίσημο ιστότοπο του παιχνιδιού, υπάρχει πλέον μια σελίδα που προσφέρει στους παίκτες εργαλεία υποστήριξης modding. Η περιγραφή της CD Projekt αναφέρει ότι πρόκειται για “επίσημα εργαλεία και πόρους που θα σας βοηθήσουν να τροποποιήσετε και να δημιουργήσετε τις δικές σας εμπειρίες στον κόσμο του Cyberpunk 2077”.

Πρόκειται για τα ArchiveDump και TweakDump, προγράμματα για την καταχώρηση δεδομένων και ρυθμίσεων του παιχνιδιού. Για την υποστήριξη τους η εταιρεία προσφέρει επίσης λήψη Metadata για το ArchiveDump και μια TweakDB ID λίστα για το TweakDump. Η CDPR σκοπεύει να κάνει συνεχώς ενημερώσεις παράλληλα με τις ενημερώσεις παιχνιδιού και είναι πιθανό στο μέλλον θα προστεθούν περισσότερα εργαλεία.

Αυτό θέτει επίσης το ερώτημα αν θα υποστηρίζονται τα mods. Το 2019 ο Marcin Mormot, επικεφαλής της παγκόσμιας κοινότητας της CD Projekt είχε αναφέρει: “Προφανώς θα θέλαμε να υποστηρίξουμε την modding κοινότητα στο μέλλον, αλλά προς το παρόν θέλουμε να επικεντρωθούμε στην κυκλοφορία του παιχνιδιού.” Και σίγουρα αυτή τη στιγμή η πλειοψηφία των παικτών επιθυμεί η εταιρεία να επικεντρωθεί στο παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here