Ελληνικοί Υπότιτλοι-Greek Subs 2021 site για Download

0
445

Θέλετε να κατεβάσετε ελληνικούς υπότιτλους ορίστε μερικά από τα κορυφαία sites.Μετά την απόφαση της επιτροπής για τη Διαδικτυακή Προσβολή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΕΔΠΠΙ) έχει μπλοκάρει την πρόσβαση σε ορισμένες από τις παρακάτω ιστοσελίδες δείτε εδώ πως μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές.
Απενεργοποιήστε την επέκταση AdblockΑποτέλεσμα εικόνας για Adblock για να μεταφερθείτε στις σελίδες.

subs4free.com (Προτείνεται)
greeksubtitles.info (Προτείνεται)
subtitles4free.net
xsubs.tv (Προτείνεται)
opensubtitles.org (Προτείνεται)
subtitles.gr
subzworld.tv (Προτείνεται)
yifysubtitles.com
tvsubtitles.net (Προτείνεται)
subsmax.com
divxsubtitles.net
tvsubs.org
subtitlesbank.com (Προτείνεται)
subtitlesland.net
downsubtitles.com
opensubtitles.eu (beta)

Ελληνικοί υπότιτλοι για ταινίες και σειρές από το BS Player

Ελληνικοί υπότιτλοι για ταινίες και σειρές BSplayer

Πριν αναλύσουμε τις καλύτερες ιστοσελίδες για να κατεβάσετε ελληνικούς υπότιτλους για ταινίες και σειρές, θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο BS Player. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβολής βίντεο για υπολογιστή, πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα δωρεάν λογισμικά. Ο λόγος είναι ότι σας παρέχει την δυνατότητα για αυτόματη λήψη ελληνικών υποτίτλων απευθείας μέσα από το πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που βάζετε μια ταινία ή ένα επεισόδιο να παίξει, το BS Player θα κάνει αυτόματη αναζήτηση στις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες για Greek Subs και θα τους κατεβάσει αυτόματα. Μάλιστα, αναγνωρίζει και την έκδοση του βίντεο που προβάλλεται ώστε να κατεβάσει συγχρονισμένους υπότιτλους.

Στα επιπρόσθετα πλεονεκτήματα του BS Player είναι και το σύστημα αξιολογήσεων των υποτίτλων, κάτι που φυσικά θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε τους πιο αξιόπιστους. Τέλος, τα ελληνικά δεν είναι η μόνη γλώσσα υποτίτλων που μπορείτε να επιλέξετε, αφού μέσα από τις ρυθμίσεις μπορείτε να διαλέξετε όποια γλώσσα επιθυμείτε.

Δωρεάν Λήψη του BS Player

Ελληνικοί υπότιτλοι για σειρές και ταινίες  – Οι καλύτερες ιστοσελίδες

ιστοσελίδες για ελληνικούς υπότιτλους

Η λήψη και η χρήση του BS Player για τις ταινίες και τις σειρές σας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους. Ωστόσο υπάρχουν και φορές που το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να μην βρει τους κατάλληλους υπότιτλους. Στις περιπτώσεις αυτές θα πρέπει να αναζητήσετε σε κάποια ιστοσελίδα με ελληνικούς υπότιτλους. Οι δημοφιλέστερες σελίδες τέτοιου είδους είναι:

  • Subs4Free
  • Subs4Series
  • XSubs
  • YiFySubtitles
  • OpenSubtitles
  • Addic7ed
  • BSPlayer-Subtitles

Πιθανόν κάποιες από αυτές να μην λειτουργούν ή να έχουν αλλάξει ονομασία και domain. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που προτείνουμε την χρήση του BS Player.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here